Gratis verzending vanaf €75     Levering 2-3 werkdagen     Made With Love, Powered by Nature 🍃

SUCCESVERHALEN

Pure Yasmine Herbs & Oils

Wij vinden het belangrijk om onze klanten een geweldige ervaring te bezorgen. Natuurlijk hopen wij dat onze klanten dat ook zo ervaren. Hierom vragen wij of onze klanten een succesverhaal willen schrijven. Zo kun je hieronder lezen wat anderen vinden van hun ervaring met Pure Yasmine.

Wil je ook je verhaal delen? Druk dan op de knop hieronder.

Wat klanten over Pure Yasmine zeggen

Ik wilde zeker ooit moeder worden in Sha Allah, maar was er niet echt mee bezig. Ik was 31 jaar en de tijd tikte.. voor mijn gevoel het was tijd. Op een gegeven moment heb ik toch om een doorverwijzing gevraagd naar de gynaecoloog om te checken of ik de(...)

Anoniem

Lieve Pure Yasmine,

Een tijd geleden ben ik verliefd geworden op jullie face mask. Ik had een lange tijd last van pigment vlekken op me gezicht. Na de masker gebruikt te hebben, heb ik resultaten geboekt die ik met de duurste crèmes niet heb gekregen. Ben(...)

Latifa el arabi

Hoi goedenavond. We hebben een tijdje geleden contact gehad via instagram. Ik gebruikte de hormoon thee en superfood met honing. En vandaag heb ik positief getest!🥰🥰 Moet ik de thee en honing blijven gebruiken?
Dankjewel en groetjes!

anoniem

Koude baarmoeder, cyste dat ik in het verleden heb weggehaald en sinds 2012 medicatie voor slikte om mijn baarmoeder droog te houden. Hierdoor menstrueerde ik niet. En Hamdoelilah na 2 Maanden gebruik te hebben gemaakt vd baby love ben ik zwanger geraakt. Alles(...)

Anoniem

Goedenavond zuster
Ik wil jullie heel erg bedanken. ik gebruik nu al 2 maanden hormonen thee voor mijn menstruatie en ik ben zoooooo erg blij mee😥🤲🏼 sinds dat ik menstrueer had ik altijd last er van echt niet normaal gewoon zat alleen maar te huilen maar dank(...)

Anoniem

Salaam alaikum, wij hebben hamdolileh heel mooi nieuws over het zaadonderzoek
De hoeveelheid goed bewegelijk zaad is in slechts 8 weken tijd gestegen van 12% naar 44%!! Dit door gebruik van de Pure food XL, hormonenthee en jullie eetadvies. De fertiliteitarts(...)

Anoniem

Salam alaikoum,

Ik had een vraag, ik gebruik sinds een paar weekjes de pure food van jullie. Ik zou de andere kruiden gebruiken als ik ongesteld zou worden. Aangezien ik net ALHAMDOULLILAH een positieve zwangerschapstest in me handen heb gehad gaat dat dus(...)

Anoniem

Goedemorgen,
Ja 1,5 maand gebruik van jullie producten (babylove set) ben ik er gisteren achter gekomen dat ik zwanger ben!!! Moet ik deze producten stoppen of blijven gebruiken? Ik hoor het graag en duizendmaal dank!!!!

Groetjes Jolijn

Jolijn

Ik heb mijn pakketje pas ontvangen , vandaag voor het eerst begonnen met de thee en de woman Superfood xl ,.

Hafsa

Zo blij met pure yasmine, dankzij de thee zijn mijn menstruaties weer op gang gekomen, mijn huid ziet er ook een stuk beter uit na de masker en de faceolie! En weer een bos haar na de haarolie. Zeker een aanrader😍

Els

Service & Contact

Chat met ons

We staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Stuur ons een e-mail

We beantwoorden je e-mail zo snel mogelijk.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.